Όλα είναι έτοιμα για το ανανεωμένο Audi Q8, το οποίο θα λάβει νέο πίσω μέρος και νέα τεχνολογία. Θα έχει πάντα κινητήρες έως 600 ίππους. Το restyling του Audi Q8 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του. Το κορυφαίο SUV από το Ingolstadt ετοιμάζεται να λάβει μια αρχική ανανέωση πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του το 2018.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις 5 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις. Η φωτογραφία του Audi δείχνει όλο το πίσω μέρος και η παρουσία ενός νέου γραφικού των προβολέων LED είναι αμέσως εμφανής. Τα φώτα είναι ενωμένα στο κέντρο με μια κόκκινη μπάρα τοποθετημένη ακριβώς πάνω από το λογότυπο της μάρκας, ενώ ο προφυλακτήρας φαίνεται να έχει ακόμα πιο περίτεχνο σχήμα.

Πιθανότατα, το Q8 θα αλλάξει και εμπρός, με νέους προβολείς Matrix LED και νέα διάταξη των εισαγωγών και ενθέτων αέρα στους προφυλακτήρες, πιο επιθετική μάσκα, νέα σχέδια στις ζάντες καθώς νέους εξωτερικούς χρωματισμούς για τη ναυαρχίδα από το Ίνγκολσταντ

Άλλες ενημερώσεις θα αφορούν το εσωτερικό, με αναθεωρημένο σύστημα infotainment και νέες δυνατότητες όσον αφορά τα συστήματα υποβοήθηση οδήγησης.

Λιγότερα νέα αναμένονται στο μπροστινό μέρος του κινητήρα της Audi. Η γκάμα του Q8 φέρει εξακύλινδρες ήπιες υβριδικές εκδόσεις βενζίνης 3.0 λίτρων 340 ίππων και τον 4.0 V8 που διατίθεται σε ισχύ 507 και 600 ίππων στις αντίστοιχες εκδόσεις SQ8 και RS Q8.

Να δούμε τι θα κάνει με τα plug-in υβριδικά 55 TFSI και 60 TFSI που στα υπάρχοντα μοντέλα τα άλογα είναι 381 και 462 αντίστοιχα ίπποι) καθώς και με την ηλεκτρική αυτονομία που είναι γύρω στα 50 χλμ. Και φυσικά μη ξεχνάμε τις diesel εκδόσεις του Q8 που στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με τα μοντέλα 45 TDI και 50 TDI.Πως θα «αντιμετωπίσει» αυτές τις σούπερ ταχείες που «καταπίνουν» με άνεση και πολυτέλεια τα χλμ.

Διαβάστε ακόμη: