Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη 15 θανάτων παιδιών σε δύο νοσοκομεία της Αττικής, τα οποία χειρουργήθηκαν από τον ίδιο καρδιοχειρουργό και, όπως καταγγέλλουν οι γονείς τους, χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειές του.

Ένα αδιανόητο θρίλερ που αφορά τους θανάτους 15 παιδιών ερευνούν με κάθε μυστικότητα τους τελευταίους μήνες, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», η ΕΛΑΣ και οι δικαστικές Αρχές.

Ήθελαν να σώσουν τη ζωή των παιδιών τους κι έψαξαν να βρουν τον καλύτερο γιατρό, έναν «μεσσία» που θα τους γέμιζε ελπίδα.

Μόνο που ο «μεσσίας», όπως λένε οι γονείς, στη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν στο υπουργείο Υγείας, αποδείχθηκε ψεύτικος και 15 παιδιά χάθηκαν από πλημμελείς ενέργειες συγκεκριμένου καρδιοχειρουργού.

Οι γονείς κοινοποίησαν την ίδια επιστολή και στον Σύλλογο «Παιδικές καρδιές Βορείου Ελλάδος», ζητώντας από κάπου βοήθεια.

Το προφίλ του παιδοκαρδιοχειρούργου «μεσσία» που κατηγορείται για τον θάνατο 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία

Για τα όσα συγκλονιστικά και τραγικά γεγονότα βίωσαν στην κλινική ιδιωτικού νοσοκομείου, βρίσκεται σε εξέλιξη, με απόλυτη μυστικότητα, έρευνα από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Το βασικό τμήμα της έρευνας είναι για μια ιδιωτική κλινική, καλώντας σε καταθέσεις γονείς των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους, ιατρούς και άλλα πρόσωπα.

Ο παιδοκαρδιοχειρουργός τον οποίο καταγγέλλουν οι γονείς, είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο κι έχει δημιουργήσει μάλιστα ίδρυμα με ανθρωπιστικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος.

Το τελευταίο διάστημα ο παιδοκαρδιοχειρουργός έχει αποχωρήσει και από τα δύο νοσοκομεία που εργάζονταν.

Διαβάστε ακόμη: