Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λόγω ενοχλήσεων στη πλάτη δεν ολοκλήρωσε τις τελευταίες δύο προπονήσεις του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει κανονικά σήμερα (12/11) τον αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ στο Τορίνο (15:30).

Ο Στέφανος έχει ενοχλήσεις από το Παρίσι και ο Χουρκάτζ που είναι πρώτος επιλαχών, έκανε… καλού κακού προπόνηση χθες το βράδυ, ωστόσο ο Ελληνας τενίστας δεν έδειξε σημάδια αποχώρησης από το τουρνουά. Το βράδυ μάλιστα, σύμφωνα με το Eurosport ελέγχθηκε από γιατρό ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» να παίξει κανονικά.

Αν δε γίνει κάτι το συνταρακτικό, θα παίξει για 8η φορά απέναντι σε έναν φορμαρισμένο Ιταλό που πάει με φιλοδοξίες στο… εντός έδρας τουρνουά.

Στα προηγούμενα 7 παιχνίδια τους, ο Τσιτσιπάς μετράει 5 νίκες, με τελευταία φέτος στο Australian Open, σε ένα συναρπαστικό ματς των 5 σετ. Ενα μήνα μετά αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά στο τουρνουά του Ρότερνταμ (σε κλειστό court όπως και στο Τορίνο σήμερα), με τον Σίνερ να παίρνει τη νίκη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στις 22:00 τον Χόλγκερ Ρούνε, στην 5η μεταξύ τους αναμέτρηση, με το ρεκόρ να είναι 2-2! Ο Νόλε με νίκη θα σφραγίσει και το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, ως το τέλος της χρονιάς.

To πρόγραμμα

13:00 Ντόντιγκ /Κράιτζεκ – Γκονζάλες/Μολτένι
15:30 Σίνερ – Τσιτσιπάς

19:30 Γκονζάλες/Ροζέρ Βασελέν – Γκρανογιέρ/Ζεμπάλος
22:00 Τζόκοβιτς – Ρούνε

 

Διαβάστε ακόμη: