Το καλοκαίρι έχει έρθει και η Αθηνά Οικονομάκου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Είναι λοιπόν, στο Νησί των Ανέμων για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και μας το δείχνει μέσω των φωτογραφιών που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Άλλωστε, κάθε φορά που η Αθηνά Οικονομάκου κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό, παραδίδοντας μαθήματα στιλ. Και η μία φωτογραφία είναι καλύτερη από την προηγούμενη!

Και ως επιχειρηματίας που έχει εταιρεία με ρούχα και κοσμήματα, ξέρει πώς να ντύνεται αλλά και τι αξεσουάρ να επιλέξει. Ανάμεσα σε αυτά τα αξεσουάρ είναι και οι τσάντες.

Μάλιστα, η συλλογή της με επώνυμες τσάντες, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, είναι μεγάλη και για αυτό η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο στιλάτες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσο κοστίζει η νέα της τσάντα

Αυτή τη φορά, με μία της ανάρτηση στα social media, μας δείχνει μία νέα της προσθήκη στη συλλογή της, από τον διάσημο Οίκο Chanel.
Έκανε ένα total white look με χρυσές λεπτομέρειες, επιλέγοντας ένα λευκό ασύμμετρο, μακρυμάνικο φόρεμα, με διάτρητο ύφασμα, εσωτερική φόδρα και κοψίματα στη μέση. Το συνδύασε με υπέροχα χρυσά, flat σανδάλια.

Η Αθηνά Οικονομάκου κρατάει την τσάντα η οποία είναι λευκή με χρυσή και ασημί αλυσίδα. Πρόκειται για ένα διαχρονικό, κλασικό κομμάτι, το οποίο ταιριάζει πολύ σε καλοκαιρινά outfits, όπως αυτό της γνωστής influencer και ηθοποιού.

Η τιμή της ανέρχεται στα 5.573 ευρώ με την έκπτωση και η συγκεκριμένη είναι από το Farfetch.com και μεταχειρισμένη:

Αθηνά Οικονομάκου: «Ίλιγγος» με την τιμή της νέας της τσάντας - Πόσο κοστίζει