Η Αθήνα Οικονομάκου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά πριν από μερικές εβδομάδες και πριν από λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας λοιπόν, πριν μερικές ημέρες φανέρωσε με ένα post στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram το όνομα της κόρης της. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρής να κρατά το μενταγιόν με το όνομά της. Και το όνομα αυτής «Sienna».

Μάλιστα, το ιδιαίτερο όνομα της κόρης της φαίνεται ότι ενθουσίασε τους fans και followers της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να σπεύδει να τους ευχαριστήσει μέσα από το Instagram της. Συγκεκριμένα, είπε πως δέχθηκε πολλά μηνύματα ενθουσιασμού για το όνομα της κόρης της και πως χάρηκε πολύ για αυτό, διότι κι εκείνη την έχει ξετρελάνει το συγκεκριμένο όνομα.

Και όπως είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, πριν από τρία χρόνια περίπου, μιλώντας για τη μητρότητα και τον νέο της ρόλο για πρώτη φορά, τα επτά χρόνια ψυχανάλυσης που έχει κάνει τη βοήθησαν να μην πέσει σε κατάθλιψη, σημειώνοντας πως γενικά δεν θέλει να το συζητάει όλο αυτό σε συνεντεύξεις ή στα social media «γιατί είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου».

«Δυσκολίες αντιμετώπισα σε πολλούς τομείς, με βασικότερο αυτόν της προσωπικής μου ισορροπίας. Η ζωή μου ήταν πολύ έντονη, οπότε έπρεπε η προ μωρού Αθηνά, με τη μαμά Αθηνά, να έρθουν σε μια ισορροπία. Μπορεί η ζωή μου να φαίνεται λαμπερή και υπέροχη, όμως κι εγώ ως νέα μανούλα έζησα και ζω ακριβώς τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζω τις ίδιες δυσκολίες με τις υπόλοιπες γυναίκες», είχε τονίσει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», τονίζοντας πως παρόλο που η ζωή της φαίνεται λαμπερή και υπέροχη, ως νέα μητέρα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες.

Ποζάρει με μαγιό λίγες ημέρες αφότου γέννησε

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία κρατώντας το καπέλο της και φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή και το αέρακι στη θάλασσα.