Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο και μάς δείχνει πώς είναι το σώμα της λίγες, μόλις, ημέρες μετά τη γέννα, αφού μιας εβδομάδα πριν, υποδέχθηκε την «πριγκίπισσά της», όπως την αποκαλεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και ήδη από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται στο σπίτι της έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στο νεογέννητο μωρό, αλλά και στον γιο της, Μάξιμο.

Το απόγευμα της Τετάρτης μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δείξει μέσα από το Instagram πώς είναι το σώμα της, μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η… μεγάλη έξοδος της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία… Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και τη στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να είμαστε μια εβδομάδα μετά…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ως «νέα μανούλα»

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη και τον θηλασμό.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» πριν από δύο χρόνια περίπου, ανέφερε πως παρόλο που η ζωή της φαίνεται λαμπερή και υπέροχη, ως «νέα μανούλα» αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, καθώς, όπως είπε, «δεν διαφέρω σε τίποτα από τη μέση Ελληνίδα μητέρα που περνάει δύσκολες στιγμές».

«Δυσκολίες αντιμετώπισα σε πολλούς τομείς, με βασικότερο αυτόν της προσωπικής μου ισορροπίας. Η ζωή μου ήταν πολύ έντονη, οπότε έπρεπε η προ μωρού Αθηνά, με τη μαμά Αθηνά, να έρθουν σε μια ισορροπία. Μπορεί η ζωή μου να φαίνεται λαμπερή και υπέροχη, όμως κι εγώ ως νέα μανούλα έζησα και ζω ακριβώς τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζω τις ίδιες δυσκολίες με τις υπόλοιπες γυναίκες», είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου.