Δύο ημέρες μετά την είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παίρνουν διαζύγιο, η ηθοποιός φαίνεται ότι προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση που αποδεικνύει το οριστικό τέλος του ζευγαριού. Μετά την κοινή ανακοίνωση ότι χωρίζουν, ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ από την πλευρά της η Αθηνά Οικονομάκου αφαίρεσε το όνομά του από το προφίλ της.

Μέχρι και το Σάββατο (27/4), η Αθηνά Οικονομάκου έγραφε στο βιογραφικό του προφίλ της πως είναι η σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου. Αυτή η πληροφορία αφαιρέθηκε και πλέον δεν αναγράφεται στο προφίλ της ηθοποιού.

H ανακοίνωση του χωρισμού

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.”

Διαβάστε ακόμη: