Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0. Οι Πειραιώτες, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχές σε ποδοσφαιριστές όπως οι Τζολάκης και Καλογερόπουλος, που ξεκίνησαν στη βασική 11άδα των Πειραιωτών, αλλά και στον νεαρό Καραργύρη, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος παρέταξε τον Ολυμπιακό με 8 Έλληνες, εκ των οποίων οι 5 ήταν από την Ακαδημία.

Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Στο 6’, ο διεθνής χαφ εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, έβαλε πολλά φάλτσα, αλλά η μπάλα πέρασε… ξυστά από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 22’ ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Χασάν πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν την έπιασε όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπουχαλάκης απείλησε ξανά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Ο διεθνής χαφ των Πειραιωτών βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε ψηλά άουτ.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Αχμέντ Χασάν έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες από δεξιά, ο Αιγύπτιος επιθετικός πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο πεντάλεπτο έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 47’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες από δεξιά, ο Χοσέ Χολέμπας έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε αντίθετη πορεία από την κίνηση του Παπαδόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα κατάφερε να τη διώξει με το αριστερό χέρι σε νέο κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να απειλήσει. Ο Μαροκινός επιθετικός των Πειραιωτών πήρε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο 53’ ο Γκόμες βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Βαλιέντε (68’ Κανελλόπουλος), Μουνάφο (46’ Μπελόκ), Κρεσπί, Αλί Μπαμπά (68’ Τιλίκα), Γκόμες (74’ Ριέρα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (83’ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (62’ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Μασούρας), Βρουσάι (46’ Ελ Αραμπί), Μπρούμα (46’ Βαλμπουενά), Χασάν.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.