Γονείς παράτησαν βρέφος στον δρόμο ενώ κλείδωσαν τα υπόλοιπα παιδιά τους σε πορτ μπαγκάζ οχήματος Ιδιωτικής Χρήσης, στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το MEGA, εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στον δρόμο, με το βρέφος ενός έτους να είναι χτυπημένο ενώ τα άλλα τέσσερα παιδιά να είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητό τους.

Όπως σημειώνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από δύο μέρες στον Ασπρόπυργο, ένα άτομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην αστυνομία ότι υπάρχει ένα βρέφος ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο στο δρόμο.

Πηγαίνοντας οι αστυνομικοί, προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.

Πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής, ωστόσο, άκουσαν κλάματα τα οποία προέρχονταν από ένα αμάξι. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως σε μία θέση ήταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο.

Έπειτα, άκουσαν και άλλα κλάματα και σε αυτό το άνευ προηγουμένου περιστατικό, είδαν άλλα 3 παιδιά στο πορτ μπαγκαζ κλειδωμένα.

Οι γονείς είχαν αναθέσει σε 13χρονη να προσέχει τα παιδιά

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει τα παιδιά να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα.

Τα παιδιά πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.