Οι μετοχές του Μάρκος Γιορέντε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν εκτοξευτεί την τελευταία διετία. Ο Ισπανός έχει μεταμορφωθεί σε εργαλείο για όλες τις δουλειές και η επίδρασή του στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σημαντική τόσο ως φουλ μπακ, όσο και ως εσωτερικός μέσος. Ενδεικτικό της προσφοράς του τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι τα 9 γκολ και οι 8 ασίστ του σε σύνολο 28 συμμετοχών στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι της ομάδας του φετινή χρονιά.

Οι εμφανίσεις του Ισπανού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα με το πιο χειροπιαστό ενδιαφέρον. Ειδικότερα, σύμφωνα με την As, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν μέχρι και 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του άσου της Ατλέτικο.

Οι «ροχιμπλάνκος» υπό άλλες συνθήκες θα απέρριπταν την πρόταση. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι και η καλύτερη. Τόσο ο φετινός πρόωρος αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και η πανδημία έχουν προκαλέσει πλήγμα στα ταμεία της ομάδας και έτσι θα λάβουν υπόψιν τους σοβαρά την πρόταση.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.