Απειλητικά μηνύματα δέχεται το περιβάλλον της 27χρονης μητέρας στην Αρτέμιδα που κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της ακόμα και για επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το πρώτο απειλητικό μήνυμα στάλθηκε από τηλεφωνικό αριθμό Γερμανίας προς τον δικηγόρο της 27χρονης μητέρας, Νίκος Αλεξανδρή, στο οποίο υπήρχαν απειλές για τη ζωή της κοπέλας, αλλά και του παιδιού της.

«Θα το μετανιώσεις πολύ πικρά εσύ και η πελάτισσά σου αν ο 32χρονος καταδικαστεί και πάει φυλακή. Μη νομίζετε ότι τη γλιτώσατε και να πεις στην 27χρονη μη νομίζει ότι τελείωσε το μαρτύριο, θα υπάρξει και συνέχεια. Καλά θα κάνει να φοβάται, γιατί θα βάλω άτομα να την παρακολουθούν. Έτσι και πάθει κάτι ο 32χρονος θα τη σκοτώσουμε αυτή και το παιδί της. Κανονίστε την πορεία σας, ξέρουμε πού μένει», ανέφερε το πρώτο μήνυμα.

Αρτέμιδα: Δέχθηκε απειλές και ο δικηγόρος της

Το δεύτερο μήνυμα έφτασε και πάλι στον δικηγόρο της κοπέλας μέσω Μessenger, από αποστολέα που ο ίδιος δε γνώριζε. Και σε αυτό το μήνυμα υπήρχαν απειλές: «Κάτσε φρόνιμα αλλιώς θα το μετανιώσεις εσύ και η πελάτισσά σου η 27χρονη».

«Θα πρέπει να αντιληφθεί τόσο ο αποστολέας των μηνυμάτων ή οι αποστολείς, αλλά και αυτοί οι οποίοι παραγγέλνουν την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων ότι δεν μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Προφανώς δε με φοβίζουν, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω πίσω. Έχουν παραδοθεί αρμοδίως στην κυρία ανακρίτρια», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Ο 32χρονος είναι προφυλακισμένος από την περασμένη Τρίτη και κατηγορείται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς καταγγέλθηκε για επίθεση με μαχαίρι στη μητέρα του 7χρονου παιδιού του στις 26 Ιουλίου. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι εκείνη την ημέρα ήταν στο σπίτι του.

«Η μηνύτρια υποστηρίζει ότι δήθεν φώναζε βοήθεια μέρα μεσημέρι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και ωστόσο κανένας δεν προκύπτει να προσέτρεξε να τη βοηθήσει ή έστω να καλέσει την αστυνομία για να τη σώσει. Η νοσηρή φαντασία της μηνύτριας δεν της επιτρέπει να υποστηρίξει έστω λογικοφανή ψεύδη», ισχυρίστηκε. «Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκείνος με μαχαίρωσε», υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Διαβάστε ακόμη: