H Maria Sharapova αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Alexander Gilkes και μάλιστα ετοιμάζονται σύντομα να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σχέση τους που χρονολογείται από το 2018 επισημοποιήθηκε πρόσφατα, γεγονός που αποκάλυψαν οι ίδιοι με ξεχωριστές αναρτήσεις τους στα social media.

“Σε ευχαριστώ που με κάνεις ένα πολύ πολύ χαρούμενο αγόρι. Ανυπομονώ να περάσω μια ζωή στην οποία θα σε αγαπώ και θα μαθαίνω από εσένα”, έγραψε στο Instagram o Gilkes, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, έμπορος τέχνης και φίλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, από την εποχή που σπούδαζε στο Eaton College μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

“Είπα ναι, από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό!” έγραψε με τη σειρά της η Sharapova.

Η 33χρονη Ρωσίδα είναι μια από τις 10 τενίστριες στην ιστορία που έχουν καταφέρει να πετύχουν το career Grand Slam. Σταμάτησε την επαγγελματική της καριέρα στο τένις αυτή τη χρονιά και ασχολείται και η ίδια με τις επιχειρήσεις, καθώς από το 2013 διατηρεί το brand Sugarpova, που παράγει γλυκά χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.

Από τη ζωή της Sharapova πέρασαν κι άλλες διασημότητες στο παρελθόν, όπως ο Sasha Vijacic και ο Grigor Dimitrov. Με τον Gilkes βγαίνει από το 2018.