Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό, μετά από 14 ημέρες καραντίνας.

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ο κ. Γεωργιάδης είχε ενημερώσει μέσω tweets ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, αν και στην αρχή είχε βρεθεί αρνητικός. «Αν και το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό», είχε αναφέρει αρχικά.

Έκανε καραντίνα δύο εβδομάδες

«Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά τους μεγαλύτερους από εμένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα», είχε προσθέσει, για να καταλήξει στο εξής:

«Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Σε μια άλλη του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως «όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για εμένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται, τρέξτε!».

Σε σημερινή του ανάρτηση λοιπόν, αναφέρει πως επιστρέφει στο γραφείο του, ύστερα από το χρονικό διάστημα που απαιτούνταν να απουσιάζει.

«Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια, οι πρώτες 8 με πυρετό. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία. Επιστρέφω στο γραφείο μου», έγραψε στο Twitter του.