Μετά από συνομιλία των δύο ανδρών, είναι αμοιβαία η επιθυμία Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια να μην αποχωρήσει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με μεταγραφή για την Σάλτσμπουργκ.

Οι Αυστριακοί εδώ και ενάμιση χρόνο «πολιορκούσαν» τον ΠΑΟΚ και τον 21χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, έμοιαζαν να έχουν φτάσει πολύ κοντά σε μια ιστορική μεταγραφή, ανεβάζοντας διαρκώς τις οικονομικές προσφορές προς τους «ασπρόμαυρους», με την τελευταία πρόταση να ξεπερνάει τα 17,5 εκατομμύρια Ευρω.

Ωστόσο η κοινή απόφαση ΣαββίδηΚωνσταντέλια ήταν ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην πρόταση των 17,5 εκατ. Ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Έτσι ο «Ντέλιας» δεν θα πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι! Εξάλλου δεν είχε τέτοιες προθέσεις, ούτε τον… τρέλαινε η προοπτική της μεταγραφής στην Σάλτσμπουργκ.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί πως ο παίκτης έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. «Εχουμε μπροστά τον μεγάλο στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε στην ομιλία του προς τους οπαδούς της ομάδας στη μεγάλη γιορτή της «Θύρας 4», κάτι που θα επανέλαβε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια, την παρουσία του οποίου τη θεωρεί πολύ σημαντική.

Διαβάστε ακόμη