Αλλαγή…καριέρας αποφάσισε να κάνει ο Armie Hammer (Άρμι Χάμερ) ο οποίος από ηθοποιός στο Χόλιγουντ πλέον εργάζεται ως υπάλληλος σε ένα θέρετρο, το Morrits Resort, στα νησιά Κέιμαν.

Όλα δείχνουν ότι ο Armie Hammer χρεωκόπησε μετά τις κατηγορίες γυναικών για σεξουαλικό κανιβαλισμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον ο Hammer εργάζεται σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο ως «κλείστρα» ραντεβού, όπως λέγεται στην αργκό των ανθρώπων των media: Κλείνει, δηλαδή, τηλεφωνικά όλα τα εξωτερικά ραντεβού των πελατών του resort.

Το πρώην «χρυσό αγόρι» του Χόλιγουντ, βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης κατεστραμμένος οικονομικά καθώς η βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά και η οικογένειά του, του έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, διέρρευσαν φωτογραφίες όπου υποστήριζαν ότι ο Armie Hammer πλέον δουλεύει εκεί, μετά μάθαμε ότι ήταν fake news αλλά τελικά είναι αλήθεια.

Το ξενοδοχείο διέψευσε αρχικά την είδηση αλλά τελικά κυκλοφόρησαν περισσότερες φωτογραφίες που τον έδειχνα να δουλεύει εκεί, φορώντας την αντίστοιχη στολή.

Έχει μοιράσει μάλιστα και ένα φωτοτυπημένο διαφημιστικό φυλλάδιο που απαριθμεί τις υπηρεσίες που προσφέρει και με μια μικρή φωτογραφία του στη γωνία, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτεί ότι απέμεινε από την φήμη του!

Ο Armie Hammer από «αστέρας του Hollywood»... εργάζεται πλέον ως υπάλληλος σε θέρετρο

Ο Άρμι Χάμερ επέλεξε το Morrits resort στα νησιά Κέιμαν για να βρίσκεται κοντά στην πρώην γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.

Armie Hammer: Το σκάνδαλο με τα μηνύματα κανιβαλισμού

Μέχρι πριν δύο χρόνια ο Άρμι Χάμερ ήταν ο χρυσός ζαν πρεμιέ του Χόλιγουντ.

Η επιτυχία του «Call me by your name» όπου συμπρωταγωνιστούσε με το άλλο δυνατό χαρτί των στούντιο, τον Τιμοτέ Σαλαμέ, ήταν ακόμη νωπή και το δεύτερο μέρος ήταν στα σκαριά.

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και θεωρούνταν ως ένας από τους πιο γοητευτικούς και φερέλπιδες ηθοποιούς της γενιάς του.

Είχε καταφέρει ο ίδιος ως ηθοποιός να επιλέγει τις ταινίες στις οποίες θα παίξει. Όλα αυτά, όμως, πριν από δύο χρόνια. Τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο και βγήκαν στην φόρα χιλιάδες «άρρωστα» μηνύματα SMS με κανιβαλικό περιεχόμενο τα οποία έστελνε στην τότε φίλη του.

Μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλάμβαν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η πρώην φίλη του ισχυριζόταν ότι εστάλησαν από τον Χάμερ σ’ εκείνη, την εποχή κατά την οποία ο Αμερικανός σταρ ήταν παντρεμένος.

Παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος ηθοποιός διέψευσε την αυθεντικότητά τους, τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον δύο γυναίκες που είχαν σχέση μαζί του τον κατήγγειλαν ανοιχτά για κακοποιητική συμπεριφορά, και επιβεβαίωσαν ότι τους είχε ζητήσει επανειλημμένα να φάει κάποιο κομμάτι του σώματός τους.

Το σκάνδαλο οδήγησε στην πλήρη απαξιώση του ηθοποιού.

Το Χόλιγουντ του γύρισε την πλάτη, το δεύτερο μέρος του «Call me by your name» ακυρώθηκε, η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και ο ίδιος έκανε τσεκ ιν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ορλάντο στις 31 Μαΐου.

Ο ίδιος ο Χάμερ, παρά τις δημόσιες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δεν έχει αποδεχτεί την ενοχή του για καμία κατηγορία, όμως σε αντίστοιχη περίπτωση ηθοποιού ο οποίος κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση, ο δικαστής έθεσε ως όρο να παρακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και τότε όλες του οι καταγγελίες θα αποσυρθούν.