Δηλώσεις έκανε η Ελίζαμπεθ Τσάμπερς, πρώην σύζυγος του Άρμι Χάμερ, για το διαζύγιο τους που αποφάσισαν να πάρουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν «κανίβαλο του Χόλιγουντ».

Η οριστική ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τη πανδημία του Covid-19, ενώ βρίσκονταν στις Νήσους Κέιμαν.

Αμέσως μετά το συγκεκριμένο ταξίδι, το ζευγάρι χώρισε και τότε, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι κατηγορίες για τον Άρμι Χάμερ.

Σεξουαλική παρενόχληση, κανιβαλιστικά φετίχ και κακοποίηση ήταν οι κατηγορίες που προσάπτουν στον ηθοποιό οι γυναίκες που μίλησαν. Από τη μεριά της, η πρώην σύζυγός του δηλώνει πως η ίδια δεν είχε ιδέα για όλα αυτά και τα μάθαινε μαζί με τον κόσμο.

Άρμι Χάμερ: H πρώην σύζυγός του δηλώνει πως δεν είχε ιδέα για τα κανιβαλιστικά φετίχ του και σεξουαλική παρενόχληση

Μιλώντας στην Page Six τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Ελίζαμπεθ Τσάμπερς δηλώνει πως «κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους, έζησε την απόλυτη κόλαση».

«Πέρασα ένα διαζύγιο, που ήταν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η ιστορία ήταν γεμάτη σκάνδαλα και καθημερινά, έβγαιναν ιστορίες, φρικτά άρθρα και μάθαινα για όλα αυτά, ενώ χωρίζαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Άρμι Χάμερ, πρόσθεσε: «Η ζωή που σχεδιάζαμε για χρόνια, ουσιαστικά γκρεμίστηκε. Ήταν μια πραγματικά επίπονη περίοδος. Κάνοντας αυτό σε μια δημόσια πλατφόρμα, ήταν η απόλυτη κόλαση. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν».

Τόνισε ωστόσο, πως πλέον είναι σε ένα πολύ καλό στάδιο και σχεδόν έχει ξεπεράσει το τραύμα που της άφησε ο γάμος με τον ηθοποιό. Τέλος, δήλωσε πως είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε ακόμη: