Armani: Αισθησιακό ημερολόγιο για το 2021. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια στο χώρο της μόδας, ο oίκος εσωρούχων «Emporio Armani» κυκλοφορεί σε 1000 μόνο συλλεκτικά αντίτυπα ένα αισθησιακό ημερολόγιο για το 2021.

Σούπερ μοντέλα, άνδρες και γυναίκες, ομορφαίνουν το ημερολόγιο.

Σε κάθε μήνα, ένα μοντέλο ποζάρει με εσώρουχα του οίκου Emporio Armani κόβοντας την ανάσα.

 

3_w_756_q_high_c_0_bild

«Αγαπήστε τα πάντα στη ζωή, τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που τα περιμένουν» είναι το μότο του ημερολογίου που διατίθεται μέσω του Διαδικτύου.

Την χρονιά ανοίγει ως «Μις Ιανουάριος» η 24χρονη καλλονή Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Φορώντας λευκά εσώρουχα και μαύρα γάντια, η Χαντίντ κοσμεί και το εξώφυλλο του ημερολογίου, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Για τον μήνα Φεβρουάριο ποζάρει η 35χρονη Ιρίνα Σάικα αναδεικνύοντας την οπίσθια πλευρά της και κοιτώντας με νάζι τον φακό.

Ο Ιούλιος έχει αέρα… Ιταλίας με πρωταγωνιστή τον Πιέτρο Μποσέλι, νυν μοντέλο και πρώην καθηγητή μαθηματικών στο «University College του Λονδίνου».

«Μις Αύγουστος 2021» είναι η τροφαντή Πρίσιους Λι, συγγραφέας, ακτιβίστρια και μοντέλο. Η πρώτη αφροαμερικάνα plus size που φιλοξενήθηκε σε σελίδες της Vogue εμφανίζεται τυλιγμένη μ΄ένα τούλι.

Για το μήνα Οκτώβριο, ο 86χρονος Τζόρτζιο Αρμάνι έχει επιλέξει τη Μαγιόβα Νίκολας, το πρώτο μοντέλο από τη Νιγηρία που πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες διάσημων οίκων όπως Dolce & Gabbana, Saint Laurent και Calvin Klein.

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Armani κοστίζει 20 ευρώ.