Η καριέρα του Κώστα Μήτρογλου έχει πάρει την κατηφόρα. Ο έμπειρος φορ δεν μπορεί να βρει τα… πατήματά του και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Τον Ιανουάριο μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη με τη φιλοδοξία να πάρει τις ευκαιρίες και να ανεβάσει τις μετοχές του.

Ο Άρης από την πλευρά του απέκτησε τον Μήτρογλου για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του.

Ο έμπειρος στράικερ επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι του Άρη. Οι λιγοστές συμμετοχές του, μόλις 10 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά η πενιχρή συγκομιδή του (μόλις δύο γκολ) δεν έχουν ικανοποιήσει τον Ακη Μάντζιο και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Επίσης, ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές του και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του 33χρονου επιθετικού. Οι δύο πλευρές το επόμενο διάστημα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους και εάν θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί άδοξα, με τις πληροφορίες να μιλούν για «διαζύγιο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του έμπειρου επιθετικού.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.