Ο φετινός Άρης είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, φτιαγμένος ακόμα και για την κορυφή, στην οποία βρίσκεται πάλι με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εντυπωσίασε για μια ακόμα αγωνιστική. Με πρωταγωνιστή τον Μπερτόλιο που πέτυχε δύο γκολ πέρασε από το Ηράκλειο κερδίζοντας 3-0 τον ΟΦΗ. Εντυπωσιακή νίκη, όπως εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του Άρη κόντρα σε έναν λαβωμένο ΟΦΗ.

Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από μια εξαιρετική πάσα του Γκάμα στον Μάνο, ο οποίος σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή , ο Σωτηρίου απέκρουσε την μπάλα και ο Μπερτόλιο την έσπρωξε στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2. Στο 42’, μετά από κόρνερ του Ματίγια από αριστερά, ο Μπεναλουάν πήρε τη κεφαλιά και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του Σωτηρίου, ο Μπερτόλιο ήταν αυτός που την έστειλε τελικά στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα γκολ για τον Άρη αλλά και για τα προσωπικά του.

Ο ΟΦΗ στο 66’ έχασε την καλύτερη του ευκαιρία στον αγώνα. Ο Σαρδινέρο πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής , όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπουσέ.

Σε μια αντεπίθεση του ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 76’ σε ανατροπή του Μάνου από τον Βαφέα μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά από κάθετη πάσα του Μανσίνι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ματίγια, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης (78’ Κοροβέσης), Βαφέας, Διαμαντής, Στάικος (57’ Γρίβας), Μεγιάδο (86’ Σουρνάκης), Νέιρα Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου) , Στάρτζεον, Σαρδινέρο (86’ Γκαργκαλατζίδης)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάσα (90’ Μπακούτσης), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (71’ Τζέγκο), Σάντε Σίλβα (71’ Μαντσίνι), Μπερτόλιο (71’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (79’ Κρίστιαν Λόπεθ)