Ο Άρης υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρούνο Γκάμα από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήξερε από την αρχή του αγώνα τι ήθελε από το ματς και έδειξε ότι είχε τον τρόπο να το πάρει.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης κατέβαλε την προσπάθειά του, όμως η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη κι έτσι οι Αρκάδες μετά τη μεγάλη νίκη τους κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν ένα πισωγύρισμα.

Πλέον ο Άρης ανέβηκε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος των Θεσσαλονικιών είναι η τρίτη θέση από την οποία απέχουν μονάχα δύο βαθμούς. Επιπλέον ο Αστέρας έμεινε στους 13 πόντους και βρίσκεται πια στην 9η θέση.

Το παιχνίδι δεν είχε τρελό και ξέφρενο ρυθμό με τις δύο ομάδες να θέλουν να ελέγξουν το ρυθμό προσέχοντας τα νώτα τους. Ο Άρης συνολικά στο ματς έβγαλε περισσότερη φρεσκάδα κι έδειξε πιο συγκεντρωμένος από τον Αστέρα με αποτέλεσμα στο τέλος να φτάσει στη νίκη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 41’ από τον Μπρούνο Γκάμα έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική δουλειά των κιτρινόμαυρων. Ο Άλβαρεζ προσπάθησε να σώσει την παραβίαση της εστίας του πάνω στη γραμμή για την ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε.

Όσο το παιχνίδι κυλούσε τόσο περισσότερο οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην κόντρα κι έδειχναν διάθεση να τελειώσουν στο ματς. Μάλιστα στο 87’ ο Ιτούρμπε έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από την εκτέλεση του φάουλ του και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ο Άρης δεν απειλήθηκε καθόλου, καθώς είχε κλείσει ιδανικά τους χώρους κι έτσι κατάφερε να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη μετά από εκείνη στην Τούμπα κόντρα στον Άρη..

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26΄ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (69’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (69’ Μαντσίνι) και Καμαρά (85’ Μάνος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα, Καρμόνα (79’ Ρούμπεν Γκαρσία), Μουνάφο (66’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα, Ρεγκίς (86’ Κανελλόπουλος), Σόνι (86’ Μπενίτο) και Μπαράλες (66’ Αλί Μπαμπά).