Ο γάμος έγινε στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο και το παρόν έδωσαν λιγότερα από 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενών συγγενών.

Μυστικός γάμος

Η Αριάνα Γκράντε παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με τον σύντροφό της, Ντάλτον Γκόμεζ, πριν λίγες μέρες και  μοιράστηκε για πρώτη φορά εικόνες από την μεγάλη μέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε για την τελετή ένα στράπλες εξώπλατο νυφικό της Vera Wang το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Funny Face με πρωταγωνίστρια την Όντρεϊ Χέπμπορν.
Τα μαλλιά της Αριάνα Γκράντε ήταν και την μέρα του γάμου πιασμένα στην ψηλή αλογοουρά που μας έχει συνηθίσει.

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα, πολλές φορές το αγαπημένο ζευγάρι κοινοποίησε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media.

Στις ρομαντικές φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram, την βλέπουμε να φορά το υπέροχο νυφικό της δια χειρός Vera Wang και να γράφει «5.15.21», την ημερομηνία δηλαδή του γάμου της.

Το Vera Wang νυφικό της Ariana Grande

Η master των masters στο bridal, Vera Wang, ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε το πανέμορφο λευκό νυφικό της Ariana Grande. To 2018, μάλιστα, στο Met Gala όπου η Grande εμφανίστηκε στο event με δημιουργία της Wang, η σχεδιάστρια είχε υποσχεθεί να της ράψει το νυφικό του γάμου της. Απ’ ό,τι φαίνεται η Wang κράτησε τον λόγο της και το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό φόρεμα, μέσα στην απλότητα του σχεδίου του. Το custom made σχέδιο ήταν κομψό και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και την αισθητική της τραγουδίστριας.

Το νυφικό της Ariana Grande ήταν ένα στράπλες και με ανοιχτή πλάτη (backless) column φόρεμα, φτιαγμένο από ανάλαφρο charmeuse γαλλικό μετάξι. Διέθετε μια sculpted λαιμόκοψη και μια αρκετά ανοιχτή πλάτη η οποία συνοδευόταν από μια λευκή τιράντα όπου «κρατούσε» το φόρεμα από το να πέφτει στα πλαϊνά. Η Ariana Grande συνόδευσε το νυφικό της με ψηλά platform πέδιλα Guiseppe Zanotti και ένα κοντό πέπλο με έναν λευκό φιόγκο στο πάνω μέρος.