Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας. Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Αργεντινή. Αυτή τη φορά σε ματς Γυναικών και θύμα τον επόπτη της αναμέτρησης.

Ο 21χρονος επόπτης Μάρκος Ντ’Αγκουστίνο δέχθηκε φωτοβολίδα στο χέρι λίγο πριν τη σέντρα από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με τις παίκτριες να μπαίνουν μπροστά στον επόπτη για να μην υπάρξουν χειρότερα. Ο βοηθός υπέστη εγκαύματά στο χέρι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διανυκτέρευσε.

Ο αγώνας όπως ήταν φυσικό δεν άρχισε ποτέ και η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι πρίν από λίγες ημέρες εκτυλίχθηκε ακόμη ένα περιστατικό βίας σε ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή. Το ματς ανάμεσα στη Λα Πουέρτα και τη Σπορτίβο Τιρολέσα οδηγήθηκε στα πέναλτι, με την Λα Πουέρτα να χάνει. Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιτέθηκαν άγρια στον διαιτητή, Εντουάρντο Παστορίνο, ο οποίος μάλιστα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία, όταν πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχθηκε επίσης επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της Λα Πουέρτα.