Το παζάρι του βιβλίου, ένα παζάρι σταθμός για όλους τους λάτρεις διαβάσματος άνοιξε για ακόμα μία χρονιά τις πόρτες του. 200 περίπου εκδότες δίνουν ραντεβού με τους αναγνώστες στην πλατεία Κλαυθμώνος, προσφέροντας στην διάθεση τους χιλιάδες βιβλία με την τιμή κάποιων να αρχίζει από ένα μόλις ευρώ.

Το παζάρι του βιβλίου στην Κλαυθμώνος είναι γεγονός 

Την διοργάνωση του ετησίου, 27ου στον αριθμό, παζαριού έχει αναλάβει ο σύνδεσμος εκδοτών βιβλίου και η πανελλήνια ομοσπονδία εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών και όλα αυτά υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη του οργανισμού πολιτισμού, αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Το παζάρι θεσμός για τους βιβλιοφάγους είναι μία εκδήλωση που μέτρα κοντά τρεις δεκαετίες δίνοντας την ευκαιρία στο απανταχού κοινό να βρει πάμπολλους τίτλους βιβλίων κάθε κατηγορίας σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές. Την φετινή χρονιά κοντά οκτώμισι χιλιάδες βιβλία διατίθενται από εκδότες όλης της ελληνικής επικράτειας σε διατίμηση που δεν θα ξεπεράσει το 30% του ποσοστού της αρχικής τους τιμής για την λιανική πώληση.

Η διάρκεια του σηματοδοτείται ως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα πλήθος κόσμου να επισκεφτεί την υπαίθρια στεγασμένη κατασκευή όπου στεγάζεται και να μπορέσει να προμηθευτεί τα απαραίτητα αναγνωστικά του εφόδια ανάμεσα σε μια ποικιλία που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες.

27ο Παζάρι Βιβλίου 2024

Διάρκεια: 26 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου 

Ημέρες Λειτουργίας: Καθημερινές, Σάββατο και Κυριακές 

Ώρες: 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ 

Διαβάστε ακόμη: