Η Apple αποκάλυψε σήμερα την τρίτη γενιά των AirPods. Τα νέα true wireless ακουστικά της εταιρείας θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα κοστίζουν 179$.

H εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το HomePod mini θα κυκλοφορήσει σε νέα χρώματα, και παράλληλα πρόσθεσε μια voice subscription επιλογή στη συνδρομητική υπηρεσία Apple Music.

Τα νέα Apple AirPods προσεγγίζουν σχεδιαστικά την φιλοσοφία των AirPods Pro. Διαθέτουν επίσης πιστοποίηση προστασίας IPX4 απέναντι στο νερό και στον ιδρώτα, προσφέρουν χωρικό ήχο, καθώς και τη λειτουργία Adaptive EQ, η οποία προσαρμόζει το ηχητικό στίγμα της συσκευής ανάλογα με το σχήμα των αυτιών σας.

Ο κατασκευαστής υπόσχεται έξι ώρες αυτονομίας και τέσσερις πλήρεις φορτίσεις των ακουστικών μέσω της θήκης του, εξασφαλίζοντας συνολικά 30 ώρες ακρόασης. Πέντε λεπτά φόρτισης εξασφαλίζουν μια ώρα χρήσης, σύμφωνα με την την Apple. H διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί κατά 20% περίπου σε σύγκριση με τα δεύτερης γενιάς AirPods. Τα ακουστικά είναι συμβατά με τα MagSafe περιφερειακά και υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση.

Η Apple αναφέρει ότι ο χωρικός ήχος Dolby Atmos θα προσφέρει μια “τρισδιάστατη εμπειρία, σαν να βρίσκεστε σε σινεμά”, μέσω της προσαρμογής των συχνοτήτων που λαμβάνει κάθε αυτί. Μέσω του dynamic head tracking, η μουσική, οι ταινίες, και οι Group FaceTime κλήσεις θα είναι “πιο immersive από ποτέ”, σύμφωνα με την εταιρεία.

Τα τρίτης γενιάς AirPods κοστίζουν 179$ και είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία στις ΗΠΑ και 26 ακόμη χώρες του κόσμου. Αναμένεται να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Οκτωβρίου. Τα δεύτερης γενιάς AirPods θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα στην τιμή των 129$, ενώ τα AirPods Pro και AirPods Max θα συνεχίσουν να κοστίζουν 249$ και 549$ αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, το HomePod mini θα αρχίσει να διατίθεται τον Νοέμβριο σε τρία νέα χρώματα, κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε.

Για όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία Apple Music από τα AirPods ή το HomePod mini, υπάρχει πλέον ένα νέο, βασισμένο στη Siri, Voice Plan με κόστος 4.99$ τον μήνα. Μπορείτε να κάνετε subscribe σε αυτό λέγοντας “Hey Siri, start my Apple Music Voice trial,” ή μέσω της εφαρμογής Apple Music.