Τις κοινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Δανάη Μπάρκα και ο Απόστολος Ρουβάς, μετά το τέλος του «Πάμε Δανάη», την περασμένη εβδομάδα.

Μπορεί οι τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις να ολοκληρώθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μα Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς δεν είπαν «αντίο» ο ένας στον άλλο για το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια του MEGA και ο μάγειρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» φαίνεται πως είναι αχώριστοι, από την ημέρα που συναντήθηκαν για τις ανάγκες της δουλειάς. Άλλωστε, από πολύ νωρίς, Δανάη και Απόστολος καθιέρωσαν ως στήλη της εκπομπής ταξίδια τους σε διάφορα μέρη της χώρας.

Και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια ξεκίνησε ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον Απόστολο Ρουβά. Αυτή τη φορά, προορισμός τους ήταν η Δυτική Μάνη, κοντά στο ησυχαστήριο της μητέρα της Δανάης Μπάρκα, Βίκυς Σταυροπούλου. Μαζί πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής.

Επίσης, δέκα μέρες νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα στο Instagram, εκείνη και ο Απόστολος Ρουβάς έπιναν το καφεδάκι τους σε ρουστίκ προορισμό κοντά στην Αθήνα. Η ανάρτηση τότε είχε και ευχές, καθώς την 30η Ιουνίου ο μάγειρας είχε την ονομαστική του εορτή.

Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η συνεργασία τους, οδήγησε σε μία δυνατή φιλία. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα πως η παρουσιάστρια και ο σεφ είναι ζευγάρι, με τη Δανάη Μπάρκα να το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Δανάη Μπάρκα είχε πει το εξής: «Το πιο αστείο είναι ότι ο δημοσιογράφος που το είπε (σ.σ. ότι είναι ζευγάρι), ανέφερε ότι μιλήσαμε με τη Δανάη και το διέψευσε, αλλά συνέχισε. Οπότε λέω: Αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;. Την ημέρα που βγήκε ήμουν σε οδοιπορικό στην Κέρκυρα με τον Απόστολο. Είναι λογικό γιατί με τον Απόστολο κάναμε πολύ παρέα και έχουμε δεθεί. Κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, πάμε και μαζί στα οδοιπορικά. Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Απόστολο».