Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε, ότι στην εφηβεία της υπνοβατούσε, περιγράφοντας με αφοπλιστική φυσικότητα τις στιγμές που ξυπνούσε σε απρόσμενα σημεία του σπιτιού της, από την κουζίνα μέχρι και την τουαλέτα. Αν και παραδέχτηκε, πως το συγκεκριμένο φαινόμενο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο, η ίδια κρατά τις αστείες αναμνήσεις και θυμάται πως για ένα διάστημα έκανε συζητήσεις για αυτό, μέχρι που σταμάτησε ξαφνικά.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», που προβλήθηκε την Τρίτη 25 Μαρτίου, υπνοβατούσε σε ηλικία 15 – 16 ετών: «Υπνοβατούσα στα 15-16, ευτυχώς δεν έγινε κάτι άσχημο, γιατί θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ άσχημο, αλλά είχε πλάκα γατί ξυπνούσα σε άλλα μέρη. Κοιμόμουν στο κρεβάτι μου και ξυπνούσα στην τουαλέτα, στην κουζίνα. Για ένα διάστημα πραγματικά μιλούσα με κόσμο, κάναμε συζητήσεις γι’ αυτό, και μετά ξαφνικά έφυγε αυτό».

Η τραγουδίστρια σε άλλο σημείο των δηλώσεών της μίλησε για τον εμμονικό θαυμαστή, που για χρόνια είχε, δηλώνοντας πως σταμάτησε να δέχεται ενοχλήσεις, όταν πήρε την απόφαση να μιλήσει για το περιστατικό σε συνέντευξή της στην τηλεόραση: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και το συζήτησα στην τηλεόραση και ευτυχώς, γιατί σταμάτησε να με ενοχλεί. Δεν κοιμόμουν σπίτι, άλλαξα και σπίτι».

Διαβάστε ακόμη: