Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της πλευράς της 30χρονης παθούσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό.

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο και δικάστηκε δια πληρεξούσιων δικηγόρων σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία παρευρέθει ώστε να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετώπιζε την κατηγορία για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Την ανωνυμία της ζήτησε να κρατήσει η παθούσα

Από την πλευρά της συνήγορος της 30χρονης γυναίκας που τον κατήγγειλε, στέλνοντάς τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, ζήτησε με δήλωση της στα μέσα ενημέρωσης, να τηρηθεί η ανωνυμία της πελάτισσας της.

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης 9/2 δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.