Είναι πολύ πιθανό με τη λήξη των play out να τελειώσει η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μάκη Χάβο!

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι δυσαρεστημένος με την εικόνα που παρουσιάζει ο Απόλλων στα παιχνίδια που έχει δώσει στα play out. Ενώ στην κανονική περίοδο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και μπήκε στην διαδικασία των play out με βαθμολογικό «αέρα» στο τέλος θα μείνει στην κατηγορία με την… ψυχή στο στόμα.

Τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Παράσχο και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία κάθε άλλο παρά ευεργετική εξέλιξη ήταν για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μονεμβασιώτης εκμυστηρεύθηκε στους στενούς συνεργάτες του ότι σκέφτεται σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία με τον Μάκη Χάβο αμέσως μετά το τέλος της σεζόν και να ψάξει για άλλο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα ώστε να έχει στη διάθεσή του και χρόνο για να κάνει τα πλάνα του.

Αν συμβεί αυτό ο Χάβος θα σημειώσει αρνητικό ρεκόρ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με μόλις επτά παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία. Να υπενθυμίσουμε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε ότι είναι και για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Μονεμβασιώτη αν αποφασίσει να «τελειώσει» τον Μάκη Χάβο! 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.