ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Δύο ήταν οι ψηλότερες (πραγματικές) επίσημες προσφορές που έγιναν στον Παναθηναϊκό μέσα στον Αύγουστο για τον διεθνή Ευβοιώτη φορ του.

Από την Ίπσουιτς ύψους 28.500.000 ευρώ και έσχατη από την Σαουθάμπτον, ύψους 31.000.000 ευρώ!

Και στις δυο ήταν εμπλεκόμενοι ισάριθμοι διαφορετικοί, γνωστοί, έμπειροι, Έλληνες ατζέντηδες.

Σε καμία απο αυτές πάντως δεν ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο official agent του Ιωαννίδη.

Και τις δυο απέρριψε, όπως αντιλαμβάνεστε, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παρότι για την Ιπσουιτς δεν ψηνόταν ο παίκτης ενώ αντιθέτως για την Σαουθάμπτον μέχρι και ραντεβού φέρεται να ζήτησε ο Ιωαννίδης από τον “Μίστερ Σκάι αλλά ο τελευταίος δεν τον δέχτηκε γιατί δεν ήθελε να συζητήσει την παραχώρησή του…

ZΙΓΙΕΧ: Ο Ολυμπιακός διέψευσε πως ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μαροκινό αριστερό εξτρέμ της Γαλατά ενώ ο Παναθηναϊκός ούτε επιβεβαίωσε , ούτε διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Η …μανατζερική αλήθεια όμως, θέλει και τους δυο αιώνιους του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κινήθηκαν για την απόκτηση του Ζιγιέχ.

Μόνο που οι απαιτήσεις του – δεν τις διαπραγματευόταν μάλιστα – κρίθηκαν υπερβολικές κι από τους μεν κι από τους δε.

Ο Ζιγιέχ απαιτούσε 2.850.000 ευρώ net ετησίως, συν μπόνους, για κλειστό 2ετές!!!

ΟΥΝΑΧΙ: Στην Μαρσειγ έχει συμβόλαιο που μαζί με τους φόρους ξεπερνάει τα 4.000.000 ευρώ (στην Γαλλία η εφορία στους παίκτες είναι 45%).

Στον Παναθηναϊκό ήρθε δανεικός αλλά σχεδόν με τα μισά, δηλαδή με 2.000.000 ευρώ.

Ακόμη και έτσι θα είναι το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στο πράσινο ρόστερ την τρέχουσα σεζόν, με κορυφαίο εκείνο του Τετέ με 2.800.000 ευρώ!

Ακολουθούν ο Μαξίμοβιτς με 1.800.000, ο Μπακασέτας με 1.700.000, ο Πελίστρι με 1.600.000.

Αυτό είναι το top 4 των συμβολαίων αλλά σύντομα αναμένεται να υπάρξει… new entry με το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζει ο Αλαφούζος στον Ιωαννίδη.

Όπως έμαθα στη χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι ισόποσο με αυτό του Μπακασέτα!

Για να επανέλθω στην υπόθεση Ουνάχι, οι δικές μου πληροφορίες διαφωνούν με την οψιόν αγοράς που γράφτηκε πως μπήκε.

Δεν είναι δηλαδή 11.500.000 αλλά 8.500.000 ευρώ!

Και εννοείται πως ο διεθνής Μαροκινός μέσος δεν θα έλεγε το “ναι” αν ο ΠΑΟ δεν συνέχιζε στην Ευρώπη…

ΓΟΥΙΛΙΑΝ/ΜΑΡΣΙΑΛ/ΚΟΡΕΑ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να πείσει τον Βραζιλιάνο παικταρά (με τις 70 διεθνείς συμμετοχές), του έδωσε συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές + 4.000.000 ευρώ.

Λέγεται πάντως πως για να φτάσει αυτό το ποσό ο Γουίλιαν θα πρέπει να πιάσει κάποιους στόχους (και σε συμμετοχές) που μπήκαν στο συμβόλαιο του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος για να δελεάσει τον διεθνή Αργεντινό φορ της Ιντερ, που τον προηγούμενο μήνα είχε ρίξει άκυρο σε Αλμέιδα/ΑΕΚ του έκανε προσφορά 4.000.000 ευρώ τον χρόνο, περίπου 500 χιλιάρικα παραπάνω από τα λεφτά του Κορέα στους νερατζούρι.

Όπως και ο Μάριος Ηλιόπουλος για να αλλάξει γνώμη στον “ντίβα” Μαρσιάλ,με τον Γάλλο να αντιμετωπίζει όντως την ΑΕΚ σαν την τελευταία του επιλογή, έφτασε σχεδόν στα 4.500.000 ευρώ ετησίως. Όντως πολλά λεφτά…

Διαβάστε ακόμη: