Η Ίπσουιτς από χθες είναι οριστικά πλέον εκτός διεκδίκησης του Έλληνα στράικερ αφού έκλεισε παίκτη στην θέση του και συγκεκριμένα τον Νο 2 της λίστας της.

Ο λόγος για τον 21χρονο Άγγλο Λίαμ Ντελάπ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  με transfer fee 15.000.000 + 5.000.000 σε bonus + 20% ποσοστό μεταπώλησης! Υπάρχει πάντως και δεύτερη Πρεμιερλιγκάτη ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Φώτη Ιωαννίδη και αυτή, σε αντίθεση με την Ίπσουιτς, μπορεί να… περιμένει. Ο λόγος για την Λέστερ!

Λογικά από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, οι “αλεπούδες” θα σκάσουν με επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ευβοιώτη σέντερ φορ. Μένει να δούμε αν η Λέστερ μπορεί να βάλει το… 3 στην 8ψηφια προσφορά της!

Ή έστω να την προσεγγίζει. Γιατί ύστερα από την επίσημη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πως απέρριψε μετά τα 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς και τα 25 εκατ. της Μπολόνια, το τριφύλλι είναι σαν να λέει στους “μνηστήρες” του Ιωαννίδη πως για να καθίσουν έστω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα πρέπει το ποσό να είναι μίνιμουμ 30.000.000…

Διαβάστε ακόμη