Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της σχολίασαν στο «Πάμε Δανάη» όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γυμνισμό, ότι ντρέπεται να το κάνει μπροστά σε γνωστούς τους.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε πρώτος: «Εγώ με τον Φώτη είμαι, δεν μπορώ τον γυμνισμό και ειδικά μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους. Να πάμε εμείς για μπάνιο και να γδυθούμε μεταξύ μας; Παιδιά, πώς θα σας κοιτάξω και θα με κοιτάξετε στα απόκρυφά μας; Είστε καθόλου καλά; Είναι ντροπή».

Τότε, η Δανάη Μπάρκα του απάντησε: «Δεν είναι group therapy βλέμματος, δεν καθόμαστε και κοιτάμε ο ένας τα απόκρυφα του άλλου».

Στην πορεία, εξήγησε ότι η ίδια πηγαίνει σε παραλίες γυμνιστών, χωρίς όμως να κάνει γυμνισμό. Πιο αναλυτικά, είπε σχετικά με αυτό ότι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, δεν της είχε ενοχοποιήσει ποτέ τον γυμνισμό από τότε που η Δανάη Μπάρκα ήταν ακόμη παιδί.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια είπε: «Να σας πω κάτι; Εμένα από μικρή η μαμά μου όχι απαραίτητα έκανε γυμνισμό, αλλά είχαμε ανθρώπους στη ζωή μας που το έκαναν και δεν μου ενοχοποίησε ποτέ στο μυαλό ότι είναι κάτι περίεργο ή καχύποπτο. Οπότε πάντα, δεν έδινα ποτέ σημασία. Μπορεί εγώ να μην κάνω, αλλά μπορεί να πάω σε μια τέτοια παραλία και να μην σχολιαστεί και να μην αισθανθεί κανένας περίεργα. Αλλά καταλαβαίνω και αυτό που λέτε εσείς. Οι φίλες μου αν με παραβλέπουν καμιά φορά χύμα ας πούμε θα πάθουν… Αν τους πω πάμε σε μια παραλία γυμνιστών που δεν θα έχει κόσμο. Λένε “τι; Παραλία γυμνιστών;”».

Δανάη Μπάρκα: Κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και θα βρεθεί κάποιος που θα πει «επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός»

Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Σμαράγδα Καρύδη χορεύουν το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι με μοναδικό τρόπο

Διαβάστε ακόμη: