Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα και έχουν πρόσβαση στους ευρωπαϊκούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, ότι στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί με τα χωράφια μας προέκυψαν και τα …ακίνητα!

Από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία προκύπτει πως έχει φτάσει επώνυμη καταγγελία στις Βρυξέλλες ότι πρόσωπο συγγενικό του διαβόητου «Φραπέ» φέρεται να δήλωσε δεκάδες αγροτικά ακίνητα τα οποία δεν ήταν δικά του, εισπράττοντας τις επιδοτήσεις από τα ευρωπαϊκά κονδύλια!

Αφού λοιπόν ο «Φραπεδάκος» (συγγενής του Φραπέ) εισέπραξε το ευρωπαϊκό χρήμα, προχώρησε άμεσα σε διορθωτική δήλωση (σύμφωνα με την καταγγελία στην Ε.Ε.) ότι τα εν λόγω ακίνητα μπήκαν από λάθος!

Οι πληροφορίες λένε ότι το «σύστημα» την ώρα τούτη προσπαθεί να μαζέψει το νέο ζήτημα απάτης και διασπάθισης των κοινοτικών κονδυλίων!

Ωστόσο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει ήδη γνώση και προχωρεί σε εμπεριστατωμένη έρευνα…

Διαβάστε ακόμη: