Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου της ΚΑΕ Καρδίτσας, καθώς αποχώρησε, με την απόφασή του να γνωστοποιείται στα μέλη του ΔΣ της ομάδας το βράδυ της Κυριακής.

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένα κατάμεστο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στο οποίο αν και έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο, εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 64-87. Ωστόσο με το πέρας του αγώνα οι εξελίξεις, σε διοικητικό επίπεδο, ήταν ραγδαίες.

Αυτό γιατί ο Γιάννης Μπουρούσης, έπειτα από συζητήσεις που είχε με μέλη του ΔΣ της ομάδας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, τόσο από την θέση του προέδρου, όσο και από την ομάδα γενικότερα, σε μια εξέλιξη-βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ. Τα αίτια της κίνησης αυτής σχετίζονταν με διαφωνίες που είχε ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας με τα μέλη της διοίκησης της ομάδας,, κάτι που έφερε και την εξέλιξη αυτή, με τον ίδιο να αποχωρεί από την ομάδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γνωστοποιήσει, μέσω συνέντευξης Τύπου, τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή, με τον Μπουρούση να γνωστοποιεί πρώτα στο ΔΣ τις αποφάσεις ου, κάτι που έγινε με το πέρας του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι διαφωνίες ανάμεσα στον παλαίμαχο σέντερ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ήταν η βασική αιτία, με την Καρδίτσα πλέον να μπαίνει σε διαφορετική πορεία και τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: