Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στη Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε η ανεξαρτητοποίηση της Αρετής Παπαϊωάννου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση και του γιου της, Μιχάλη Χουρδάκη.

Η κυρία Παπαϊωάννου αφήνει αιχμές, στην επιστολή παραίτησή της, περί στοχοποίησής της λόγω συγγενικής σχέσης με τον κ. Χουρδάκη.

«Η αποχώρησή μου έρχεται ως αυτόθροη συνέπεια της απαξιωτικής συμπεριφοράς κατά τις τελευταίες εβδομάδες, της επικεφαλής της ΚΟ- και ορισμένων μελών αυτής- προς το πρόσωπό μου, έπειτα- κυρίως- από την αποπομπή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Μιχαήλ Χουρδάκη, με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της η βουλευτής.

Μάλιστα, σημειώνει: «Μετά την άρνηση μου να υπογράψω την ανακοίνωση της 18ης Οκτωβρίου 2023 με το περιεχόμενο της οποίας εξαρχής διαφώνησα, ουσιαστικά και πολιτικά και παρόλες τις επίμονες προσπάθειές μου προς τις δύο πλευρές για νηφαλιότητα και σύγκλιση, έκτοτε στοχοποιήθηκα και ετέθην σε «αναστολή», με την επαναλαμβανόμενη αντικατάστασή μου από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και την απομόνωσή μου- προσωπική και πολιτική- από τις κομματικές εργασίες».

Μετά την αποχώρηση της κυρία Παπαϊωάννου η κοινοβουλευτική ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας αριθμεί 6 βουλευτές.

Η επιστολή της Αρετής Παπαϊωάννου:

Διαβάστε ακόμη: