Μπορεί η «χρυσή βίζα» με την παραγωγή κάνναβης εκ πρώτης να μην συνδέονται, ωστόσο στην πράξη τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς φέρονται να εμπλέκονται τα ίδια πρόσωπα!!!

Η αλήθεια είναι πως στο Μαξίμου έχει υπάρξει προβληματισμός σχετικά με δύο υπουργούς που φέρονται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της «χρυσής βίζας», ενώ συζητείται και διερευνάται ο λόγος που επιδιώχθηκε η διαφοροποίηση του ύψους χρημάτων που απαιτείτο να καταβληθούν από κατοίκους εξωτερικού για να αποκτηθεί η «χρυσή βίζα» σε διάφορες περιοχές.

Κάτι που υπέκρυπτε πρόθεση ενίσχυσης συγκεκριμένων επενδύσεων «ημέτερων» επιχειρηματιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Όπως για παράδειγμα στην Κρήτη όπου το ποσόν για να αποκτηθεί η «χρυσή βίζα» είναι αισθητά μικρότερο, σχεδόν το μισό από αυτό που απαιτείται στην Αθήνα ή αλλού, γεγονός που σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν υπάρξει, σχετίζεται με οικιστική επένδυση στη Νότια Κρήτη «προβεβλημένου» επιχειρηματία που είχε απασχολήσει με σκάνδαλα την κοινή γνώμη.

Στις μέρες μας η υπόθεση «χρυσή βίζα» επανέρχεται στο προσκήνιο με άλλη μορφή!!!

Αυτή της παραγωγής κάνναβης, με εμπλοκή των ίδιων προσώπων, διαχρονικών πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής και της επιχειρηματικότητας.

Φαρμακευτική κάνναβη: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο