Πάντως, μια που ανέφερα την Βασιλική, οφείλω να ομολογήσω ότι η εικόνα της, μου ανασύρει μνήμες από την «Δυναστεία» και το «Ντάλας», τις περίφημες αμερικανικές σαπουνόπερες της παλιάς καλής εποχής της ελληνικής τηλεόρασης που παρακολουθούσε αποσβολωμένη σύμπασα η κοινωνία και τα νοικοκυριά!

Θέλω να πω, για να μην παρεξηγηθώ πάλι, ότι το στυλ της Βασιλικής είναι «φορτωμένο» και παραπέμπει περισσότερο στο Τέξας της δεκαετίας του ‘80, παρά στο σήμερα!

Τέλος πάντων, το ζήτημα μου είναι άλλο: από πού και από ποιον, αντλεί την ισχύ της η Βασιλική;

Σε βαθμό που να γράφει στα «παλαιότερα των υποδημάτων της», τις …παραινέσεις – προτροπές του Μαξίμου!

Σε κοινή γραμμή «Φυτευτός» και «Βαθύ Λαρύγγι» του Μαξίμου; Ποιοι επιβάλουν ως νέα Γενική Διευθύντρια της Επ. Κεφαλαιαγοράς, πρόσωπο προερχόμενο από την Επ. Ανταγωνισμού;

Και διερωτώμαι: Μήπως «new entry» πέριξ του πρωθυπουργού, που «φυτεύτηκε» εσχάτως μετά βαΐων και κλάδων (δεν έχει ακόμη …ανθίσει), της βάζει πλάτη να κάνει ότι θέλει, σε αντίθεση με τις κεντρικές επιλογές;

Γιατί όπως μαθαίνω κατά τη διαδικασία επιλογής Γενικού Διευθυντή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Βασιλική πειθάρχησε στις επιθυμίες που φέρεται να απαίτησε το «Βαθύ Λαρύγγι» του Μαξίμου, στην επιλογή προσώπου (γυναίκας) που προέρχεται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και της οποίας η επιλογή θα πρέπει να δικαιολογηθεί επαρκώς βάσει του βιογραφικού της και όχι αυθαιρέτως και στο …πόδι!

Όπως μαθαίνω, ήδη εκδηλώνονται αντιδράσεις από τις ενέργειες αυτές, που δημιουργούν πλέον μια αίσθηση και μια υπόνοια, ότι ο «Φυτευτός» και το «Βαθύ Λαρύγγι» στο Μαξίμου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μεταξύ τους!