Ξαφνικά όλα πάγωσαν όταν ένα αγοράκι 7 ετών έβγαλε τα μπρατσάκια του, ενώ κολυμπούσε σε πισίνα, και τότε άρχισε να πνίγεται. Στάθηκε, όμως, τελικά τυχερό αφού δύο άλλα παιδιά 8 και 12 ετών, ήταν τα μόνα από τους παρευρισκόμενους που πήραν είδηση τι συνέβαινε και του έσωσαν τη ζωή.

Στο βίντεο, που έχει ανεβάσει η βρετανική Daily Mail, απωτυπώνονται οι στιγμές τρόμου με τον μικρό Γκρίφιν Έμερσον να βυθίζεται σε πισίνα διαμερίσματος στο Μίσιγκαν.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τα λεπτά, όμως, περνούσαν και ο κίνδυνος μεγάλωνε.

Το αγοράκι τελικά έφτασε σχεδόν στον πάτο της πισίνας και τότε έσπευσαν να το σώσουν δύο αδέρφια ηλικίας 8 και 12 ετών.

Τα αδέρφια έπεσαν στην πισίνα και ανέσυραν τον 7χρονο στη επιφάνεια με τη βοήθεια ενός ενήλικα. Ο Γκρίφιν είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο 12χρονος Νόα Ρος και ο οκτάχρονος αδερφός του Γουέστον Γουντς ήταν οι μόνοι που είδαν τον Γκρίφιν να πνίγεται στην πισίνα.

Μόλις το παιδί ανασύρθηκε στην επιφάνεια, η μητέρα του έτρεξε πανικόβλητη να του δώσει το «φιλί της ζωής» εφαρμόζοντας τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.

Η Σάιλις Ρις κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες «Πρώτων Βοηθειών».

Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, ο μικρός Γκρίφιν άρχισε να βήχει και σιγά- σιγά άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του και να αναπνέει κανονικά.

Η μητέρα του συνέχισε να του τρίβει απαλά την πλάτη, βοηθώντας τον να αποβάλει το νερό από τους πνεύμονές του.

Το ευχάριστο είναι ότι μέσα σε 36 ώρες ο επτάχρονος έλαβε εξιτήριο αφού οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι ο μικρός έχει αναρρώσει πλήρως.

«Φοβήθηκα ότι θα πνιγώ. Ένιωθα περίεργα. Έφτυσα λίγο νερό κι αυτό ήταν όλο», δήλωσε ο μικρός, στο αμερικανικό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο «Good Morning America».

Διαβάστε περισσότερα