Αν υπήρχε όσκαρ ατυχίας θα το είχε πάρει εύκολα ο Άνσου Φάτι! Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις αρθροσκοπήσεις και οδεύει για τέταρτη φορά στο χειρουργείο αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει!

Στην αναμέτρηση με την Μπέτις τραυματίστηκε κι έκτοτε περνάει έναν «Γολγοθά». Τον Νοέμβριο αμέσως μετά τον τραυματισμό είχε χειρουργηθεί για πρώτη φορά. Ωστόσο, η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί, με τον ίδιο να μένει εντέλει παραπάνω απ’ ότι είναι σύνηθες στο νοσοκομείο για τη μετεγχειρητική περίοδο. Τον Ιανουάριο ήρθε η δεύτερη αρθροσκόπηση, με την ελπίδα να προλάβει έστω ένα κομμάτι της σεζόν. Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι έκανε και τρίτο χειρουργείο τον Μάρτιο, ξανά για τον ίδιο. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», όμως, η ταλαιπωρία δεν έχει τελειώσει. Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε ο Φάτι να υποβληθεί και σε τέταρτη αρθροσκόπηση, την Πέμπτη (6/5).

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, η απόφαση πάρθηκε έπειτα από συζητήσεις τριών γιατρών. Αρχικά, του γιατρού της Μπαρτσελόνα και έπειτα των Αντόνιο Μαέστρο και Μπερνάρντ Κοτέτ, με τον Φάτι να έχει επισκεφθεί τον δεύτερο τον Μάρτιο στη Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσει το γόνατο του. Οι τρεις τους ήταν σε συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα. Ήθελαν να δουν μήπως μπορούν να αποφύγουν την τέταρτη εγχείρηση. Έτσι, άφησαν τον νεαρό παίκτη να δοκιμάσει το πόδι του και να δει.

Ωστόσο, η προθεσμία για να πάρουν μια απόφαση έληξε την Κυριακή και άπαντες συμφώνησαν στο χειρουργείο. Κι αυτό γιατί δεν έβλεπαν πως αλλιώς θα ερχόταν λύση στο πρόβλημα του Φάτι. Σκοπός τους βέβαια είναι να βοηθήσουν τον παίκτη να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να του γίνει μηνισκεκτομή, η αφαίρεση δηλαδή ενός μέρος του μηνίσκου του. Αυτό θα δώσει λύση στο πρόβλημα του άμεσα, αλλά ενδέχεται να έχει άσχημες συνέπειες μακροχρόνια στην καριέρα του. Όπως και να έχει η απόφαση πάρθηκε κι αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι το πότε θα επιστρέψει ο νεαρός άσος. Αν όλα πάνε καλά, όπως τονίζει η «Mundo Deportivo», ο 18χρονος θα γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Ιούλιο για να κάνει προετοιμασία με την Μπαρτσελόνα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.