Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μπαρτσελόνα! Στο πρώτο παιχνίδι της μετά Κούμαν εποχής αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Θέλτα αν και προηγήθηκε 3-0!

Μπορεί η αγωνιστική να μην έχει ολοκληρωθεί, όμως θεωρητικά θα είναι το ματς της 13ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έξι γκολ, τρομερή επιστροφή και γκολ στις καθυστερήσεις. Ματς που απλά τα είχε όλα!

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, όμως παρουσιάστηκε κυνική. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τρία γκολ διαφορά στο πρώτο 45λεπτο και τα πάντα έμοιαζαν στην επανάληψη πιο εύκολα για εκείνους. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Φάτι από ασίστ του Άλμπα.

Ο Μπούσκετς στο 18’ βρήκε κι αυτός δίχτυα έπειτα από ασίστ του Νίκο, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Ωστόσο το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 34’, όταν ο Άλμπα έβγαλε τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι και ο Ντεμπάι κατάφερε να βρει δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα πήγε στ’ αποδυτήρια προηγούμενη με 3-0 κι έχοντας ένα 45λεπτο ακόμα, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση και να πάρει το τρίποντο. Κάτι τέτοιο βάση της εξέλιξης του αγώνα δεν έγινε ποτέ.

Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα με μοναδική επιστροφή κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιάγκο Άσπας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 στο 52’ μετά από ατομική ενέργεια του Άσπας, για να μπουν με τον Νολίτο στο 74’ για τα καλά στο ματς με 3-2.

Το μομέντουμ ήταν υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πίεζαν ασφυχτικά και στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκαν και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 90+6’ ο Γκάλαν βρήκε τον Άσπας κι εκείνος εκτέλεσε τον Τερ Στέγκεν διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 σ’ ένα απίστευτο ματς.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα η Θέλτα βρίσκεται στη 14η θέση με 12 πόντους, ενώ αντίστοιχα η Μπαρτσελόνα είναι 9η με 17 βαθμούς.