Η Νάπολι… «καλπάζει» προς την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία της και πρώτου έπειτα από 1990 και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται το εφετινό οικοδόμημα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο Βίκτορ Οσιμέν, που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 τέρματα.

Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις με τους «παρτενοπέι» έχουν κάνει αρκετές ομάδες να επιθυμούν την απόκτησή του και υπάρχουν, μάλιστα, δημοσιεύματα που θέλουν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζονται για να προσφέρουν εννιαψήφια νούμερα για να τον κάνουν δικό τους, όμως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει διαφορετική άποψη.

Σήμερα (08/02), φρόντισε να την καταστήσει σαφή στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στη BILD, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας του ιταλικού Νότου να υποστηρίζει ότι «οι παίκτες μας είναι περιζήτητοι, αλλά δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κάποιον. Δεν έχουμε χρέη».

Πέρα από την τοποθέτηση για τον Οσιμέν, ο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε και στα επικείμενα ματς της Νάπολι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με «φόντο» τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για να… «χτυπήσει» καμπανάκι στους παίκτες του. «Στην αρχή, υπήρχε η εντύπωση πως δεν ήταν δύσκολη η κλήρωση, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μάχεται για τον τίτλο στην Γερμανία. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως είμαστε καλύτεροι, το έκανε πέρυσι η Μπαρτσελόνα (σ.σ. αποκλείστηκε στο Europa League από τους Γερμανούς) και δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος».

Διαβάστε ακόμη: