Η Αντζελίνα Τζολί εκτός από ηθοποιός και ακτιβίστρια,  είναι και επιχειρηματίας. Μάλιστα από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να προσθέσει και τη σχεδίαση ρούχων και κοσμημάτων στις ασχολίες της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun και το therichest, η Τζολί έχει καταθέσει αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος της επωνυμίας Atelier Jolie.

«Η Αντζελίνα δουλεύει πάνω σε αυτό το πλάνο πάνω από ένα χρόνο και ελπίζει ότι το εμπορικό σήμα θα εγκριθεί ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο νέο της εγχείρημα», αποκάλυψε το insider.

«Το εμπορικό σήμα καλύπτει τα πάντα, από κοσμήματα κατά παραγγελία μέχρι ρούχα υψηλής ραπτικής και ready to wear συλλογές. Είναι φανατική υποστηρικτής της βιώσιμης μόδας και αυτό είναι κάτι στο οποίο το εμπορικό σήμα θα δώσει μεγάλη έμφαση».

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε η Τζολί σχεδιάζει να λανσάρει τη σειρά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει ότι το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη, λέγοντας: «Το σχέδιο βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά οι τροχοί κινούνται».

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη της για τη βιώσιμη μόδα. «Επενδύω σε ποιοτικά κομμάτια και στη συνέχεια τα φοράω μέχρι τέλους», δήλωσε στη Vogue το 2021, εξηγώντας γιατί της αρέσει να ξαναφοράει ίδια ρούχα στο κόκκινο χαλί.

«Μπότες, ένα αγαπημένο παλτό, μια αγαπημένη τσάντα, δεν αλλάζω συχνά πράγματα, καταλαβαίνετε;», πρόσθεσε. «Το να απολαμβάνεις τα vintage κομμάτια σου, αν τα έχεις και το να ανακαλύπτεις ξανά κάποια vintage καταστήματα φαίνεται ότι είναι μέρος της διαδρομής προς τα εμπρός».

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που η Αντζελίνα δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει δική της επιχείρηση. Η ηθοποιός είχε στο παρελθόν ένα οινοποιείο με τον επί χρόνια σύντροφό της Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, πούλησε τις μετοχές της μετά το διαζύγιό τους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια πολυετή δικαστική διαμάχη που συνεχίζεται ακόμα.

Η ροζέ σαμπάνια του Μπραντ Πιτ θα είναι το επίσημο ποτό των φετινών Όσκαρ

Διαβάστε περισσότερα