Θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Those who want me dead» του Τέιλορ Σέρινταν

Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Αντζελίνα Τζολί με τίτλο «Those who want me dead» αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου σε σκηνοθεσία του Τέιλορ Σέρινταν.

Η διάσημη ηθοποιός, αν και έχει αραιώσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όπου κυριαρχούν οι δικαστικές διαμάχες για το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, επέλεξε να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη ταινία, καθώς όπως λέει «το σενάριο τής μίλησε στην καρδιά».

Το καστ με την Αντζελίνα Τζολί συμπληρώνουν οι Νίκολας Χουλτ, Τάιλερ Πέρρυ, Τζον Μπέρνταλ, Άινταν Γκίλεν, Μεντίνα Σενγόρ, Φιν Λιτλ, Τζέικ Γουέμπερ, Τζέιμς Τζόρνταν και Τόρι Κιτλς.

«Έχει μία μοναδική φωνή όσον αφορά στους χαρακτήρες μέσα στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν βασικός στόχος της δουλειάς μου. Θέλω να είμαι σε αυτόν τον κόσμο μαζί του», ανέφερε για τον σκηνοθέτη η Αντζελίνα Τζολί.

angelinma

Ο ρόλος, που θα υποδυθεί η ηθοποιός είναι η Χάνα, μία πυροσβέστρια, ειδικευόμενη στην άγρια φύση, η οποία ζει σε έναν απομονωμένο πύργο. Εκεί θα εκτυλιχθεί η υπόθεση. Θα συναντήσει τον 12χρονο Κόνορ, ο οποίος καταδιώκεται από δολοφόνους. Τελικά, μαζί θα τρέξουν για να σώσουν τη ζωή τους, που απειλείται όχι μόνο από αυτούς, που τούς κυνηγούν, αλλά και από την πυρκαγιά, που έχει ξεσπάσει γύρω τους.

https://www.youtube.com/watch?v=Oe8UHq1hpuQ

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.