Ένα email που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους για το διαζύγιο – με επίκεντρο την ιδιοκτησία του chateau τους στη Γαλλία – ήρθε μόλις στην επιφάνεια.

Ένας χρήστης του TikTok, με το όνομα @magshrts1 δημοσίευσε διαφάνειες που δείχνουν το περιεχόμενο του email, το οποίο η 47χρονη ηθοποιός έγραψε τον Ιανουάριο του 2021, με το δίκτυο Entertainment Tonight να επιβεβαιώνει ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Όπως εξηγεί η Αντζελίνα Τζολί, έγραψε αυτό το email στον πρώην σύζυγό της προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στο Chateau Miraval Winery, του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Μπραντ Πιτ.

Συγκινημένη η Τζολί: «Είναι το μέρος που παντρευτήκαμε και ήλπιζα να γεράσω σε αυτό»

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα όταν γεννήθηκαν και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου» έγραψε η Τζολί στο email, αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά τους, τον Νοξ και την Βιβιέν. «Ένα μέρος που διατηρούσε την υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να γίνει και όπου πίστευα ότι θα γερνούσα. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό χωρίς να κλάψω. Θα φυλάξω τις αναμνήσεις μου για το πώς ήταν πριν από μια δεκαετία».

«Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας – και μιας επιχείρησης που έχει ως επίκεντρο το αλκοόλ» συνέχισε στο email της η Αντζελίνα Τζολί το οποίο έστειλε τον Ιανουάριο του 2021.

«Ήλπιζα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει κάτι που μας κρατούσε ενωμένους και ένα μέρος όπου θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Βλέπω τώρα πώς πραγματικά με ήθελες έξω και πως πιθανότατα θα χαρείς μόλις λάβεις αυτό το email».

Οι σπόντες προς τον Μπραντ Πιτ με το θέμα του αλκοολισμού

Συνεχίζοντας στο email της, η Αντζελίνα Τζολί γράφει ότι έχει δει «πολλές απερίσκεπτες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύτηκαν με τρόπους που δε θα είχα εγκρίνει και αποφάσεις που ελήφθησαν για τις οποίες δεν με συμβουλεύτηκες» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λέγοντας ότι «πληγώθηκε από τις αποφάσεις που ελήφθησαν και οι οποίες δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον να μοιραστούν την επιχείρηση ή να την αλλάξουν ριζικά σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας».

«Συγκλονίστηκα από τις πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την πώληση του αλκοόλ. Το θεωρώ ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές» συνέχισε, γράφοντας ότι δεν αισθάνεται πως «μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας».

Οι προτάσεις της Αντζελίνας Τζολί

Στη συνέχεια, η Τζολί ανέφερε πως «η επιχείρηση έχει επομένως ξεπεράσει κάθε όριο για οτιδήποτε θα μπορούσα να συμμετέχω, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας» πριν περιγράψει λεπτομερώς: «δύο τρόπους για να προχωρήσουμε», στους οποίους περιλαμβάνεται η επιλογή για «πλήρη πώληση», στην οποία λέει ότι «θα τον υποστήριζε πλήρως» στην προσπάθειά του να πουλήσει την εταιρεία και να «απομακρυνθεί από αυτό το δύσκολο και επώδυνο κεφάλαιο της ζωής μας».

«Η εναλλακτική λύση είναι η πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από εσένα, την οικογένεια Perrin ή τους συνεργάτες σας» έγραψε. «Είτε έτσι είτε αλλιώς, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, προκειμένου να θεραπευτούμε και να επικεντρωθούμε εκεί όπου η οικογένειά μας είναι ενωμένη. Και να το κάνουμε αυτό γρήγορα».

Ακολούθως, η Αντζελίνα Τζολί αναφέρθηκε στο περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016, όπου σύμφωνα με την ίδια ο Μπραντ Πιτ όρμησε επάνω στο παιδί τους, «προσπάθησε να πνίξει ένα άλλο και χτύπησε ένα ακόμη στο πρόσωπο». Υπενθυμίζεται ότι μετά το περιστατικό αυτό, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

«Το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016»

Όπως γράφει λοιπόν στο email της: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο αναστατωμένη είμαι που έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό στο για την σχέση σου με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι δικό σου και το έχεις κάνει οδυνηρά σαφές. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο με την επιχείρηση και ελπίζω ειλικρινά ότι τα παιδιά θα νιώσουν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και σε επισκεφθούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016 και όλα όσα έχω δει τα χρόνια που πέρασαν από τότε, το επιβεβαιώνουν δυστυχώς».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα φέτος, η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της στο Chateau Miraval Winery στον Ρώσο ολιγάρχη Yuri Shefler, γεγονός που ώθησε τον Μπραντ Πιτ να την μηνύσει. Όπως είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου τους το 2019, είχαν συμφωνήσει πως κανένας από τους δύο δεν θα μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του στο οινοποιείο χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Διαβάστε ακόμη: