Ο γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, Αντύπας, πήγε στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και έκανε… χαμό, ανεβάζοντας τη διάθεση τόσο των ατόμων που ήταν εκεί όσο και εκείνων που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Μια απρόσμενη είσοδο είχε ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και το απόγευμα της Παρασκευής, ο Αντύπας θέλησε να φέρει… τα μπουζούκια στην καθημερινή εκπομπή.

Την ώρα που η στήλη με τη «Χρυσή Τηλεόραση» βρισκόταν σε εξέλιξη, ακούστηκε η επιτυχία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και εκείνος μπήκε τραγουδώντας στο πλατό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την χαρά για αυτή την έκπληξη και μαζί με τη συνεργάτιδά του, Βάνια άρχισαν να χορεύουν!

Έπειτα από μια σύντομη κουβέντα, ο Αντύπας έπιασε ξανά το μικρόφωνο και μαζί με τους Alcatrash τα «έσπασαν» στο πλατό της πετυχημένης, μεσημεριανής εκπομπής η οποία έκλεισε- για αυτή την εβδομάδα- μουσικά.

https://www.youtube.com/watch?v=vQuIPTl0kl4

Πώς σχολιάζει ο Αντύπας τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού;

Σημειώνεται πως δύο τραγουδιστές «θρύλοι» στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Ο Αντύπας διαχρονικός με κλασική αξία στη διασκέδαση και μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Ζαφείρη Μελά, μια φωνή που έχει αγαπηθεί όσο λίγες.

Με κοινό χαρακτηριστικό τον καθολικό σεβασμό στην αλήθεια τους σαν καλλιτέχνες και την επιτυχημένη τους πορεία, έρχονται με μεγάλο κέφι να μας διασκεδάσουν και να μας θυμίσουν αγαπημένες βραδιές γεμάτες τραγούδια.

«Χαιρετίζουμε τα νέα μέτρα απελευθέρωσης στους χώρους διασκέδασης, είναι λυτρωτικό και δίκαιο, και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όπως παλιά!», δήλωσε ο Αντύπας όσο αφορά στην ανακοίνωση της άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Ο Αντύπας γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1954. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ήταν ερασιτέχνης παίκτης ποδοσφαίρου του Άρη.

Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε ηλικία 18 ετών σε διάφορα επαρχιακά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας.

Το 1981 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, όπου ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο «Φύσαγε Θεέ Μου ένας Βοριάς» του Νίκου Βρεττού και κατέκτησε την τρίτη θέση.