Η Αντριάνα Λίμα την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, έβαλε τέλος στο 6ετες διάλειμμά της καθώς εμφανίστηκε στην επίδειξη γυναικείων ρούχων άνοιξη/καλοκαίρι 2025 του οίκου Schiaparelli στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

«Αφού πήρα έναν χρόνο άδεια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ήταν τόσο διασκεδαστικό να επιστρέψω σήμερα στην πασαρέλα», είπε Λίμα στο PEOPLE για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. «Και η επιστροφή με τους φίλους μου στο Schiaparelli το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό!».

Η Λίμα περπάτησε στην πασαρέλα με ένα ’80s boss lady λευκό ριγέ λευκό φόρεμα με κορσέ και τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη χρυσά κουμπιά της μάρκας. Η εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα ζευγάρι υπερμεγέθη σκουλαρίκια και μια κομψή τσάντα. Το μοντέλο φόρεσε τα μαλλιά της πίσω, αφήνοντας τα διάσημα ζυγωματικά της να φανούν.

Η make-up artist που την έβαψε μοιράστηκε κοντινές φωτογραφίες από το λαμπερό λουκ της Λίμα.

Πριν από την εκδήλωση, η 43χρονη φορούσε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο γκρι παντελόνι και πουκάμισο με ασορτί παλτό.

Το μοντέλο μετακόμισε από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το 2023 για να επικεντρωθεί στα τα παιδιά της. Η Λίμα έχει δύο έφηβες κόρες, τη Βαλεντίνα και τη Σιέννα, με τον πρώην σύζυγό της Μάρκο Γιάριτς. Τον Αύγουστο του 2022, καλωσόρισε έναν γιο με τον σύντροφό της Αντρέ Λεμμέρς. Επιπλέον, η Λίμα βοηθάει στην ανατροφή των δύο παιδιών του Λεμμέρς από προηγούμενη σχέση.

Adriana Lima: Το εμβληματικό αγγελάκι της Victoria’s Secret γιορτάζει 43 χρόνια θεϊκής ύπαρξης.

Διαβάστε ακόμη: