Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγες ημέρες ο Αntonio Banderas, με τον ηθοποιό να μένει σε ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του που τον συνοδεύουν.

Πρόβες και συνεργασία με την παραγωγή της ταινίας «The Enforcer» του Χόλιγουντ, της κινηματογραφικής ταινίας με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό που έχει ποτέ γυριστεί στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σταρ του κινηματογράφου τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου

Τα γυρίσματα της πρώτης εβδομάδας, είναι καθημερινά και περιλαμβάνουν σκηνές δράσεις σε δρόμους της Θεσσαλονίκης όπως και πλήθος νυχτερινών πλάνων της πόλης.

Στο «The Enforcer», όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Antonio Banderas

Ήδη με την ανακοίνωση της άφιξης της ταινίας στην πόλη στο κάλεσμα για συμμετοχή σε βοηθητικούς ρόλους ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες – κομπάρσοι, βλέποντας το όνειρο τους για μια παρουσία σε κινηματογραφικά καρέ να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Κώστας Σόμμερ στην ταινία του Antonio Banderas

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ καθώς συμμετέχει στην ταινία «The Enforcer» με τον Antonio Banderas. O ηθοποιός συμμετείχε στα νυχτερινά γυρίσματα που έγιναν και μάλιστα ανέβασε stories από το σετ.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το znews, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, εκτός του ότι πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο που του ανατέθηκε, είναι πως ο Κώστας Σόμμερ και ο Antonio Banderas επρόκειτο να συνεργαστούν στο παρελθόν σε ταινία που θα γυριζόταν στο Μεξικό. Ο Κώστας Σόμμερ είχε επιλεγεί αλλά η ταινία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω ανωτέρας βίας από την πλευρά του Antonio Banderas.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνείς παραγωγές καθώς στο βιογραφικό του έχει συμμετοχές σε αμερικανικές ταινίες αλλά και γερμανικές σειρές. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στο χολιγουντιανό καστ συμμετέχει και η Kate Bosworth ενώ ο σκηνοθέτης Richard Hughes έχει λάβει όλες τις διευκολύνσεις και εγκρίσεις από τις τοπικές Αρχές για τα γυρίσματά του.