«Θόρυβο» έχει προκαλέσει στα σόσιαλ μίντια η είδηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε χθες ότι βρέθηκε θετικός σε προληπτικό PCR τεστ. Ωστόσο, αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν έκανε τους χρήστες του twitter να είναι εγκρατείς και προσεκτικοί, καθότι πρόκειται για θέμα υγείας, αλλά εκλήφθηκε ως αφορμή για πανηγύρι αντιπαραθέσεων.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής», σημείωσε στην ανάρτηση του ο κ. Τσίπρας.

Πολιτικοί του αντίπαλοι, όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και άλλοι, έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά ταύτα, τα πνεύματα άναψαν στο Twitter.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.»

Με τη σειρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα καθήκοντα του».

«Θερμά περαστικά εννοείται. Να είναι καλά και γερός», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο «πόλεμος» στο Twitter

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που εξαπέλυσαν βιτριολικά σχόλια, με αναφορές στον Παύλο Πολάκη και τη στάση του έναντι των εμβολίων, σχολιάζοντας ότι ευτυχώς που ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε το πολιτικό του στέλεχος και εμβολιάστηκε (έχει κάνει και την τρίτη δόση). 

Μάλιστα, τον καλούν να μην διανοηθεί να τον ακούσει ούτε για κάποια φαρμακευτική αγωγή. Με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να τους απαντούν για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία.

Παράλληλα, άλλοι χρήστες «εύχονται» στον κ. Τσίπρα να… μείνει στο σπίτι και αφού περάσει τον κορωνοϊό, με κάποιους να απαντούν έμμεσα, ευχόμενοι να επιστρέψει γρήγορα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα καθήκοντά του και να έρθουν εκλογές.

Η μανιέρα της ιδιότυπης αυτής κόντρας περιλαμβάνει κι άλλα μέτωπα πολιτικής αντιπαράθεσης, με αποτέλεσμα να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, με εκατοντάδες σχόλια να ακολουθούν την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα.

https://twitter.com/demina/status/1480270042554060802