Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, πως δεν τον επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου και πλέον αισθάνεται καλύτερα με την εικόνα του, από ό,τι παλιότερα.

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε: «Σου έχουν προτείνει στο κομμωτήριο που πηγαίνεις να βάψουν λίγο το γεννάκι; Να το γκριζάρουν λίγο, έτσι να φύγει το άσπρο;», με τον ηθοποιό να απαντά «Όχι. Ξέρουν ότι θα τους πω όχι, γι’ αυτό. Δεν θα τα βάψω».

Στην πορεία εξήγησε: «Ναι, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί. Δεν πα’ να πέσουν να μαλλιά, δεν πα’ να ασπρίσουν… Δεν με νοιάζει, πραγματικά δεν με νοιάζει. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου».

Τέλος, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε πως δεν θα ήθελε να γυρίσει πίσω στον χρόνο, γιατί: «Είμαι μια χαρά εδώ που είμαι, υπάρχει λόγος που είμαι εδώ που είμαι, αυτό που έχει φτιαχτεί είναι εξαιτίας αυτών των εμπειριών. Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πως θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος. Ζω το τώρα για το τώρα, για το σήμερα, με αυτά που έχω σήμερα και με αυτά που ονειρεύομαι τώρα για το αύριο».

Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις με tweet που γράφει για τη γυναίκα που αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

Διαβάστε ακόμη