Μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στη Γαλλία προκειμένου να δει από κοντά τον αδελφό του Κώστα να παίζει με την Βιλερμπάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι πλέον στην Αθήνα για διακοπές μαζί με την οικογένεια του.

Ο Αντετοκούνμπο μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι βρέθηκαν στην Ακρόπολη κι ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram με τη σημείωση: «Η ετήσια επίσκεψή μας στην Ακρόπολη».

Κάθε χρόνο ανεβαίνει στον βράχο αλλά για τον μικρό του γιο αυτή ήταν η πρώτη! Ο Γιάννης αποκλείστηκε πρόωρα από τους Σέλτικς φέτος στα πλέι οφ του NBA και έτσι έχει περισσότερο χρόνο για διακοπές και φυσικά η Ελλάδα είναι η πρώτη του επιλογή

Στις 14 Ιουνίου θα λανσαριστεί επίσημα στην Ελλάδα η ταινία “Rise” με θέμα τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ στις 24 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αντιρατσιστικό του μήνυμα

Ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να στείλει πολλαπλά μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της ξενοφοβίας.

Ο σταρ του NBA βρέθηκε στις court seats του Astroballe για να δει τον αδελφό του Κώστα να αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο επειδή είναι ο Γιάννης αλλά για το μπλουζάκι που φορούσε.

«Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης», έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πίσω μέρος.