Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη το βράδυ της Τρίτης όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, την κοινή τους ζωή αλλά και όσα της έχει προσφέρει ο πεθερός της, Γιάννης Πάριος.

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ο Πάριος μου έδωσε πολλά πράγματα»

Για την γνωριμία της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, αλλά και όσα αυτός της «προσέφερε» μελλοντικά μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μού έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αντελίνα Βαρθακούρη - Γιάννης Πάριος

«Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια»

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε γιατί επέλεξε να κρατήσει το επώνυμο του άντρα της κι όχι το δικό της η Αντελίνα Βαρθακούρη τόνισε πως ήταν κοινή απόφαση και ότι είναι πατροπαράδοτη οικογένεια.

«Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε «Βαρθακούρη». Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου.

Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου».

Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης στο πλατό του «the 2Night show» την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον μπαμπά της.

«Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου. Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσανε αμέσως».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.